Des de fa més d’una dècada Infoself Group forma part de l’ecosistema Sage. Som PARTNERS SILVER de la companyia, això implica que tenim la categoria d’empresa distribuïdora certificada per assessorar amb relació als productes i serveis de Sage.

Com a experts en programari empresarial considerem que els programes Sage són els líders de mercat en gestió corporativa, nòmines, recursos humans, pagaments, comptabilitat i/o tresoreria. T’assessorem i et acompanyem en la implementació del programari que més s’adequa a les necessitats i característiques del teu negoci. Som proveïdors de referència de solucions com ara SAGE 50 o SAGE 200.

Ets majorista de fruites i verdures?


De la mà de Sage hem desenvolupat iFruit, el nostre producte estrella i exclusiu per a distribuïdors de fruites i verdures. Amb iFruit podràs agilitzar la gestió de la teva empresa i millorar la capacitat productiva. A més a més el software permet tenir un control exhaustiu dels inventaris gràcies a funcions com la traçabilitat completa de la informació, estoc real i virtual.

Què t’ ofereix iFruit?


  • Creació de comandes al dispositiu mòbil.
  • Consulta les comandes en línia.
  • Permet conèixer l’estat de les existències en temps real.
  • Gestió de l’estat financer del client.

GESTIÓ DE LIQUIDACIONS


Gestiona les liquidacions de les partides de cadascun dels teus proveïdors.
Controla l’estat de cada partida en temps real.
Generació de comissions i factures segons la liquidació creada.

REPORTING DE PARTIDES


Controla de forma individualitzada l’estat i les vendes de cada partida en funció de la
seva etapa.

AVANÇAMENTS A PROVEÏDORS


Els pagaments per concepte d’avançaments a proveïdors, com ara transports o altres gestions, queden lligats a cada liquidació.

GESTIÓ DE COBRAMENTS


Gestió de cobraments de les vendes fetes en temps real amb funcionalitats com: agrupació d’efectes en un cobrament, cobrament parcial d’un efecte i comptabilització directa al compte de tresoreria associat.

APP DE VENDA I PREPARACIÓ


Permet als comercials la introducció de comandes.

Connexió en temps real de l’estoc de cada partida.

Pesatge al magatzem durant la preparació de la comanda.